Selecteer een pagina
Zelf aan de slag met professionele machines
De locatie voor ambachtelijke cursussen in Amsterdam

Neem contact met ons op

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Openingstijden

De Openbare Werkplaats is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.45 tot 17.15 uur. Dagdelen zijn van 9 tot 13 en van 13 tot 17 uur. Voor de avondcursussen zijn wij geopend van 18:45 t/m 22:15 uur.

  • Op een aantal feestdagen zijn wij gesloten. Tijdens de zomervakantie en de kerstvakantie zijn wij ook deels dicht (zie Laatste nieuws).

Adres

Cruquiusweg 78
1019 AJ  Amsterdam
(020) 468 0581
info@openbarewerkplaats.nl
KvK: 56646739
BTW: NL852235185B01

Routebeschrijving

Auto
Neem vanaf de ringweg A10, afslag Zeeburg (S114). Ga linksaf de IJburglaan op en volg de borden ‘Industriegebied Cruquius’. Ga bij de kruising bij de P&R linksaf de Zuiderzeeweg op.  Volg de weg over de brug en ga bij de stoplichten rechtsaf de Zeeburgerdijk op. Ga na de bocht rechtsaf de Van Lohuizenlaan op. Rijd rechtsaf met de bocht mee de Cruquiusweg op.Je vindt ons achter het tweede hek rechts na de bocht. Je kan gewoon doorrijden en bij ons op het terrein gratis parkeren (vol = vol).

Gebruik een route planner

Boot
Onze aanlegsteiger ligt aan de Nieuwe Vaart, welke het Oosterdok met het Amsterdam-Rijnkanaal verbindt. Je kunt met boten tot 12 meter aanleggen, mits het de bedoeling is aan de boot te werken, gebruikmakend van onze faciliteiten. Als dit in maximaal 3 x 24 uur duurt en aan de binnenkant van het schip gebeurt, is geen extra vergunning nodig. Je betaalt regulier havengeld aan de Gemeente Amsterdam en liggeld (€ 1,- per meter per dag) aan ons als je niet aan je boot werkt. Informeer naar de mogelijkheden!

Openbaar vervoer
Op 5 minuten loopafstand van de Openbare Werkplaats stoppen verschillende bussen (o.a. lijn 22, halte Veelaan) en trams (trams 3, 7 & 14, laatste halte vóór eindpunt Flevopark). Je moet zijn bij het 2e hek aan de rechterkant na de bocht, achter de parkeerplaats van de Harbour Club.

Gebruik de OV reisplanner