rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Contact

Openingstijden

De Openbare Werkplaats is geopend van maandag t/m zaterdag van 8.45 tot 17.15 uur. Dagdelen zijn van 9 tot 13 en van 13 tot 17 uur. Voor de avondcursussen zijn wij geopend van 18:45 t/m 22:15 uur.

  • Op een aantal feestdagen zijn wij gesloten (zie Laatste nieuws).
  • Tijdens de zomervakantie en de kerstvakantie zijn wij ook deels dicht (zie Laatste nieuws).

Adres

Cruquiusweg 78

1019 AJ  Amsterdam

(020) 468 0581

info@openbarewerkplaats.nl

KvK: 56646739
BTW: NL852235185B01

Routebeschrijving

 

Openbaar vervoer

Op 5 minuten loopafstand van de Openbare Werkplaats stoppen verschillende bussen (o.a. lijn 22, halte Veelaan) en trams (trams 3, 7 & 14, laatste halte vóór eindpunt Flevopark). Je moet zijn bij het 2e hek aan de rechterkant na de bocht, achter de parkeerplaats van de Harbour Club.

Gebruik de OV reisplanner

 

Auto

Neem vanaf de ringweg A10, afslag Zeeburg (S114). Ga linksaf de IJburglaan op en volg de borden ‘Industriegebied Cruquius’. Ga bij de kruising bij de P&R linksaf de Zuiderzeeweg op.  Volg de weg over de brug en ga rechts de Zeeburgerdijk op. Ga na de bocht rechtsaf de Van Lohuizenlaan op. Rijd rechtdoor de T.H. Lohuizenlaan op en dan rechtsaf de bocht om de Cruquiusweg op. Ga direct rechts het tweede hek in en druk op de knop helemaal links en de slagboom gaat voor je open. Je rijdt dan een parkeerplaats over en ons terrein op. Parkeren is daar gratis. Je kan bij ons een muntje pakken om weer door de slagboom naar buiten te kunnen (leveranciers/berzorgers kunnen een speciaal telefoonnummer bellen).

Het industriegebied Cruquius valt sinds maart 2021 binnen de milieuzone van Amsterdam. In sommige gevallen kan je een ontheffing aanvragen om daar te komen met je 'oude' auto: kentekencheck.

 

Boot

Onze aanlegsteiger ligt aan de Nieuwe Vaart, welke het Oosterdok met het Amsterdam-Rijnkanaal verbindt. Je kunt met boten tot 12 meter aanleggen, mits het de bedoeling is aan de boot te werken, gebruikmakend van onze faciliteiten. Als dit in maximaal 3 x 24 uur duurt en aan de binnenkant van het schip gebeurt, is geen extra vergunning nodig. Je betaalt regulier havengeld aan de Gemeente Amsterdam en liggeld (€ 1,- per meter per dag) aan ons als je niet aan je boot werkt. Informeer naar de mogelijkheden!

openbare-werkplaats-amsterdam-route
openbare-werkplaats-amsterdam-steiger