rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Groepsuitjes

23 januari 2020 | 08:00 tot 31 december 2020 | 17:00

Op zoek naar een gezellig groepsuitje dat net even anders is? Ook daarvoor ben je bij de Openbare WerkPlaats aan het juiste adres. Kom samen met je vrienden smeden, of meubelmaken, houtdraaien, lassen, of werken met Glas-in-Lood. De standaarduitjes boek je makkelijk via onderstaand boekingsformulier.

 

Heb je speciale wensen? Dan kies je voor een groepsuitje op maat en kijken we samen wat de wensen en mogelijkheden om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen. Afhankelijk van de wensen kunnen we voor maximaal 40 personen iets moois, leuks en ambachtelijks organiseren. Een mooi voorbeeld van wat mogelijk is kan je hier zien:


 

Meer informatie & reserveringen: bel 020-4680581 of mail training@openbarewerkplaats.nl Ben je met minder dan 4 of 5 personen, bekijk dan ook eens ons reguliere cursusaanbod.

Tickets

Gegevens

Terug

Overig

Heb je vragen over deze cursus? Stel deze via het ‘Vragenformulier’.

Vergeet niet onze ‘Cursusvoorwaarden’ te lezen, daarin staan o.a. de details mbt. annulering.

Heb je niet kunnen vinden waar je naar zoekt, wil je direct aan de slag, heb je specifieke wensen of een groep vrienden waarmee je iets wil leren? Neem dan contact met ons op voor een cursus op maat.