rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Wat zijn wij?

Wat is eigenlijk de Openbare WerkPlaats? Dat is een vraag die we toch met enige regelmaat krijgen.

Het is precies wat de naam al aangeeft: een WerkPlaats voor iedereen die met hout metaal en techniek aan de gang wil, van professional tot de hobbymatige ambachtslieden in Amsterdam en omgeving, maar zelf niet de beschikking heeft over de (grote) professionele machines en/of gereedschappen die daarvoor nodig zijn. Ook als je de vaardigheden niet hebt om daar zelfstandig aan de slag te gaan, niet getreurd: Wij kunnen je  dat leren via onze Cursussen. Het cursusaanbod is op dit moment gegroeid naar ruim 50 verschillende cursussen in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Heb je het wel al onder de knie, dan huur je per halve dag één van onze Werkplekken en kan je meteen aan de slag.

Het is een plek waar veel verschillende mensen komen vanuit diverse achtergronden met allerlei mooie, gekke en unieke ideeën, met prachtige eindresultaten als gevolg. Het is inspirerend voor iedereen die hier komt en men versterkt elkaar. Meer dan duizend gebruikers hebben de weg naar de WerkPlaats al gevonden en de diversiteit van de projecten die hier worden gerealiseerd is enorm.

Uiteraard bieden we altijd professionele begeleiding en is er voorzien in een kantine, kleine winkel, gratis WIFI en gratis parkeergelegenheid. Dat alles in het geografische hart van Amsterdam.