rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Uitnodiging: OpenDag zaterdag 26 oktober 2019!

Op zaterdag 26 oktober aanstaande zetten we de deuren van onze Openbare WerkPlaats wagenwijd open. Dé kans voor iedereen die wil kennismaken met oude ambachten en moderne machines en graag ook zelf de handen uit de mouwen steekt. De OpenDag maakt deel uit van het evenement 24uurOost.

 

Het ambacht is terug!

In het tijdperk van beeldschermen, prefab en wegwerp, maken ambacht en vakmanschap een opmars. Werken met je handen aan een tastbaar en duurzaam product, brengt de voldoening die tegenwoordig vaak wordt gemist. Met een werkvloer van 1.000m2, professionele machines en ruim 50 verschillende cursussen op het gebied van hout, metaal en techniek, is de Openbare WerkPlaats een heus walhalla voor de maker. Aannemers, ontwerpers, kunstenaars en hobbyisten. Ze kunnen hier allemaal terecht.

 

Laat je inspireren en ga zelf aan de slag

We bestaan al sinds 2012, maar horen nog regelmatig “Goh, wat een aanwinst, ik woon hier in de buurt, maar ik had geen idee!”. Je kunt bij ons 6 dagen per week gewoon binnenlopen. Met deze OpenDag enthousiasmeren we iedereen nog eens extra om een kijkje te nemen. We organiseren rondleidingen en nodigen je natuurlijk ook uit om zélf aan de slag te gaan.

 

Workshops voor jong & oud

Heb je altijd al een keer willen lassen of smeden? Meubelstofferen of houtdraaien. Proef je graag eens aan het ambacht van Glas-in-Lood? Of wil je klussen met je kids? Tijdens de OpenDag kun je meedoen aan verschillende workshops. De workshops zijn een kleine greep uit ons complete cursusaanbod, maar geven een goed beeld van hoe het werkt en wat er allemaal mogelijk is.

 

Kom je ook?

  • Event: OpenDag Openbare Werkplaats, 24uur Oost
  • Datum & Tijd: 26 oktober 2019, 13:00 – 17:00 uur
  • Locatie: Openbare WerkPlaats, Cruquiusweg 78, Amsterdam
  • Toegang is gratis, deelname aan een workshop tegen een kleine vergoeding. Inschrijven voor de workshops kan ter plekke.
  • De workshops zijn: lassen, smeden, houtdraaien, meubelstofferen, glas in lood en klussen in huis.

Heb je nog vragen? Stuur een berichtje naar info@openbarewerkplaats.nl of bel (020) 468 0581.