rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Resultaten enquete OWP najaar 2019

Dit najaar hebben wij onze oud-cursisten en de gebruikers van de WerkPlaats een enquete verstuurd, met het verzoek een aantal vragen te beantwoorden met betrekking tot het reilen en zeilen van de WerkPlaats en wat wij aanbieden. Daar heeft een groep mensen gewillig gevolg aan gegeven en dat heeft ons weer wat meer inzicht gegeven in de manier waarop onze inzet gewaardeerd wordt.

 

Kort gezegd is jullie oordeel over wat wij doen (cursussen, begeleiding, faciliteiten, etc.) zeer positief en daar worden wij blij van. Er waren een klein aantal kritische kanttekeningen, maar die hebben we zoveel mogelijk meteen aangepakt. De website werd gemiddeld iets minder goed beoordeeld en daar gaan we ook mee aan de slag, maar dat gaat iets langer duren. De cursussen zijn voor het overgrote deel een doorslaand succes (vooral ook door de bevlogen docenten). Op de vraag of jullie voor ons iets willen doen qua promotie, wordt daar door bijna iedereen met overtuiging invulling aan gegeven, onze dank daarvoor!

 

We hebben beloofd dat we een harde schijf met meer dan 1000 timmertips van Timmerman Koos zouden verloten onder de mensen die de moeite zouden nemen om de enquete in te vullen. Ook dat is gebeurt. Wij houden de winnaar hier even anoniem, maar willen hem wel ook langs deze weg feliciteren!

 

Bedankt voor alle moeite. Wij willen komend jaar een vervolg geven aan deze enquete met een nieuwe, waar wat meer specifieke onderwerpen bevraagd zullen worden.

 

Fijne dagen,

Remco