rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Nieuwsbrief februari: we doen het samen

We gaan onze nieuwsbrieven iets anders vormgeven dan je van ons gewend bent. Uiteraard blijft het informatief, maar we voegen iets toe. Vanaf nu gaan we iedere keer vertellen over wat er is gebeurd en waar we mee bezig zijn. We doen dat steeds aan de hand van een thema en we beginnen met een voor ons voor de hand liggend thema: SAMEN.

 

SAMEN

Alles bij de Openbare WerkPlaats draait om samen. Samen werken, samen machines en werkplekken delen, samen kennis delen, samen een cursus volgen en samen iets moois neerzetten. Het is dan ook niet toevallig dat wij de Openbare WerkPlaats samen begonnen zijn. Samen met jullie, onze klanten, cursisten, medewerkers, docenten en vrijwilligers, hebben we de WerkPlaats kunnen laten uitgroeien tot wat het nu is: een fantastische plek voor vakmensen en hobbyisten.

 

…. IN DE WERKPLAATS

Dit jaar willen we nog meer mensen betrekken bij de Openbare WerkPlaats en nog meer inzetten op samenwerken. Er wordt al heel veel samengewerkt. Door elkaar aanwijzingen en tips te geven, samen opdrachten uit te voeren of elkaar klussen toe te spelen. Maar er is ruimte genoeg voor meer projecten en hoe meer mensen, hoe meer samenwerkingsverbanden er kunnen ontstaan.

 

… EEN CURSUS VOLGEN

We gaan er in 2020 voor om alle cursussen door te laten gaan en een aantal populaire cursussen meer aan te bieden. Ook zullen we meer gaan inzetten op groepsuitjes. Dus als je samen met een groep vrienden, familie of collega’s iets heel leuks en uitdagends wilt doen, kijk dan eens hier voor de mogelijkheden of schrijf je samen in voor een reguliere cursus.

 

…. EEN BEDRIJFSTRAINING DOEN

Nieuw dit jaar zijn onze bedrijfstrainingen in samenwerking met Wichert van Engelen en Simen van der Goot. Deze twee zeer ervaren trainers hebben onder hun eigen naam en voor verschillende organisaties al vele trainingen gegeven en georganiseerd. Wij kennen ze doordat zij al jaren geregeld – en Wichert zelfs wekelijks – bij ons lesgeven of helpen in de WerkPlaats. In deze trainingen geen Post-its en Powerpoints, maar echt aanpakken met hout en metaal. Geen rollenspellen en doen alsof, maar de handen uit de mouwen en aan de slag. Meer informatie vind je hier.

 

….. IN HET WERKATELIER 28 m2

Met onze werkateliers willen we vakmensen een creatieven een eigen plek bieden, in combinatie met het gebruik van de faciliteiten van de WerkPlaats. Vanaf 2 maart is er weer een werkatelier beschikbaar. De ruimte heeft een vloeroppervlakte van 28 m2 op de begane grond met daarboven nog eens 28 m2 opslag. Heb je interesse? Kijk dan hier.

 

…. TROTS

We zijn erg trots op wat we samen hebben neergezet en dat is in dit filmpje duidelijk te zien.

Wil je ons helpen om samen met ons de Openbare Werkplaats tot een nog groter en mooier succes te maken? Deel dan het filmpje, vertel je omgeving over ons en nog belangrijker: kom binnenkort (weer) eens langs met een klus, voor een cursus of gezellig voor een bakkie koffie.

 

 

Een collectieve groet!

Remco & Stijn