rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Medewerker Marketing/Communicatie & Cursusplanning

Vanaf oktober a.s. voor 20 uur per week.

 

Werken bij de OWP

De Openbare WerkPlaats (OWP) is acht jaar geleden opgezet met als doel om werkplekken te faciliteren voor zowel de hobbyist als de professional. Men kan per dagdeel een werkplek huren en gebruik maken van professionele machines op het gebied van hout- en metaalbewerking. De Openbare WerkPlaats is de plek in Amsterdam waar mensen hun creatieve idee echt tot uiting kunnen brengen.

 

Daarnaast biedt de OWP ambachtelijke cursussen en dit aanbod is uitgegroeid tot op dit moment 40 verschillende soorten cursussen in zowel de Nederlandse als Engelse taal. We hebben hier vakdocenten voor aangetrokken op freelance basis.

 

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige job ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van alle marketing- en PR gerelateerde activiteiten. Je zet je in om de OWP verder goed op de kaart te zetten en een zo groot mogelijke doelgroep bij de activiteiten te betrekken. Je marketing & communicatie taken bestaan o.a. uit:

  • Bijhouden van de online mediakanalen: website & socials
  • Schrijven van persberichten en nieuwsbrieven
  • Bedenken van creatieve marketing ideeën
  • Algemene taken op het gebied van marketing & communicatie

Daarnaast ben jij binnen de OWP het aanspreekpunt voor onze cursisten en docenten. We werken met een online boekingssysteem en jij zorgt ervoor dat de administratieve verwerking van deze cursussen goed verloopt. Zowel telefonisch als per e-mail komen er vragen binnen die jij gaat beantwoorden en in deze persoonlijke contacten zie jij de kansen om mensen enthousiast te maken.

 

Cursusplanning: twee keer per jaar worden de nieuwe cursusdata ingepland en dit gebeurt aan de hand van de vraag, beschikbaarheid van de docenten en de ruimte. Het verzorgen van deze complexe planning zie jij als een interessante en uitdagende puzzel.

 

De OWP biedt ook (bedrijfs-)uitjes en -opleidingen. Dit is altijd maatwerk waarin de nodige administratieve en facilitaire zaken mee gemoeid zijn. Je vindt het heerlijk om ons werk uit handen te nemen en hier de nodige zaken voor te regelen.

 

Doordat we een kleine organisatie zijn, is je functie niet vastomlijnd en dit moet je passen. Daarom zijn we op zoek naar een persoon die zich flexibel kan meebewegen met het werk wat zich aandient. Daarnaast liggen er nog veel kansen om zaken verder te stroomlijnen en te ontwikkelen. Hier krijg je ook alle ruimte voor binnen ons bedrijf.

 

Wat verwachten we van jou?

Ten eerste: jouw enthousiasme! Je ziet het als een uitdaging om binnen ons bedrijf je eigen plek vorm te gaan geven. Uiteraard hebben we wel wat kwaliteiten die wij graag terugzien bij onze toekomstige collega, namelijk;

– relevante werkervaring op het gebied van marketing/communicatie;

– ervaring met het opzetten en monitoren van social Media campagnes (Facebook/Instagram);

– een praktische instelling en een probleemoplossend en zelfredzaam vermogen;

– sterk in het stellen van prioriteiten en meebewegen met de dynamiek van de dag;

– communicatief en goed in relatiebeheer en opbouwen van een netwerk;

– helicopterview zodat je overzicht bewaart bij het maken van de planning;

– affiniteit met ambacht en handwerk; (je hoeft echt zelf niet te kunnen meubelen hoor ;-))

– goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

– MBO+ / HBO werk- en denkniveau;

– beschikbaar voor 20 uur per week; flexibel en deels met thuiswerken in te vullen.

 

Deze vacature komt vrij door een wisseling in ons team. In deze functie ga je nauw samenwerken met de twee eigenaren Remco en Stijn. We bieden de mogelijkheid om met een aantal cursussen mee te draaien, zodat je feeling krijgt met het cursusaanbod van de OWP en waardoor je de cursisten nog beter kunt informeren. Kijk eens op onze website voor een completer beeld van ons bedrijf: www.openbarewerkplaats.nl

De OWP is een groeiend bedrijf met een pragmatische en hands-on werkinstelling en korte lijnen. Het salaris wat wij bieden ligt tussen de €2500,- en €2800,- op basis van een fulltime werkweek.

 

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Leuk! Stuur dan jouw CV én motivatiebrief per email naar vacature@openbarewerkplaats.nl

 

Begin september geven wij duidelijkheid of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Er gaan minimaal 2 gesprekken plaatsvinden en eventueel een meeloop dag om nog beter met elkaar kennis te maken en wederzijds inzicht te krijgen. Vanaf oktober zien we je graag starten en je wordt dan ingewerkt door de medewerker die op dit moment deze positie invult.