rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Klussen: met kinderen

Ben je tussen de 5 en 12 jaar en lijkt het je leuk om samen met je vader, moeder, oom, tante of andere volwassene een robot te maken? Wil je met gereedschap en hout (leren) werken? Bij ons kan je in tweetallen (1 ticket is dus voor jou en degene die...

Meer informatie

Overig

Heb je vragen over (één van) deze cursus(sen)? Stel deze via het ‘Vragenformulier’.

Vergeet niet onze ‘Cursusvoorwaarden’ te lezen, daarin staan o.a. de details mbt. annulering.

Heb je niet kunnen vinden waar je naar zoekt, wil je direct aan de slag, heb je specifieke wensen of een groep vrienden waarmee je iets wil leren? Neem dan contact met ons op voor een cursus op maat.

Klussen met Kinderen (Cursuscode OWPKK1)

Ben je tussen de 5 en 12 jaar en lijkt het je leuk om samen met je vader, moeder, oom, tante of andere volwassene een robot of knikkerdoolhof te maken? Weet jij wel wat je wil maar die volwassene niet precies hoe dat moet? Wil je met gereedschap en hout (leren) werken? Bij ons kan je in tweetallen een robotje of knikkerdoolhof van hout in elkaar zetten en versieren met spijkers, schroeven, allerlei geinige dingetjes en natuurlijk ook mooi (in)kleuren als hij af is. De docent is er om jullie te begeleiden en tips te geven. Je mag zelf ook hout en/of spulletjes meenemen die je wil gebruiken.

Zou je liever als groep iets anders willen maken in het kader van een (kinder)feestje? Neem dan even contact met ons op. We kunnen kijken of we daarvoor een aparte middag kunnen organiseren.

 • Doel: Leren omgaan met (elektrisch) handgereedschap en creatief speelgoed maken.
 • Duur: 1 woensdagmiddag (1×2 uur) van 15.00 tot 17.00 uur.
 • Prijs: € 29,- inclusief (€ 24,- exclusief) BTW per ouder-kind duo.
 • Startdata:
  • woensdagmiddag 20 februari 2019
  • woensdagmiddag 1 mei 2019
  • woensdagmiddag 17 juli 2019 (onder voorbehoud)
 • Docent: Mien Boelhouwer.
 • Vorm: 5 t/m 8 kinderen, elk met hun begeleiders (totaal 10-16 personen).
 • Machines: div. handgereedschap, accuboor, figuurzaag, etc.
 • Bijzonderheden: inclusief (rest)materiaal (eigen materiaal is welkom).

 

Vragen

Heb je vragen over (één van) deze cursus(sen)?

Stel deze via het Vragenformulier.

Inschrijven

Wil je ook leren werken met hout?

Schrijf je in via hetInschrijvingsformulier. Je krijgt van ons een email dat we je inschrijving ontvangen hebben en vervolgens een bericht met de betaalgegevens.

Kan of wil je daar niet op wachten? Maak dan zo snel mogelijk het verschuldigde bedrag over op IBAN rekeningnummer NL14INGB0000700399 ten name van de Openbare Werkplaats, onder vermelding van de betreffende cursuscode en cursusdatum om je inschrijving definitief te maken. De volgorde van inschrijving wordt bepaald door de betaling!

Lees onze ‘Cursusvoorwaarden’

Heb je niet kunnen vinden waar je naar zoekt, wil je direct aan de slag, heb je specifieke wensen of een groep vrienden waarmee je iets wil leren? Neem dan contact met ons op voor een cursus op maat.

Ga terug naar ‘Cursusaanbod’