rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

De HoutWerkPlaats

Stel je hebt het idee om in die ene hoek in huis een perfect passend kastje, zelf op maat te maken. Of een houten bankje die precies voor je woning of op het balkon past, zodat je daar ’s ochtend je koffie kunt drinken. Misschien maak je al jaren keukens als professioneel ondernemer of werk je aan bootbetimmering, maar kom je ruimte en de juiste houtbewerking-machines (zoals een formaatzaag of vlakbank) te kort.

Wat je idee of achtergrond ook is, in de houtwerkplaats van de Openbare WerkPlaats is er zeker plek voor het uitvoeren van jouw plannen. Er is maar liefst 500 vierkante meter aan werkruimte! Ben je voor het eerst, dan krijg je een uitgebreide rondleiding en uitleg over de machines. Daarna kun je zelfstandig aan de slag. Wel een fijn idee dat er altijd vakkundige begeleiders aanwezig zijn waar je al je vragen aan kunt stellen. En dat je makkelijk even kunt sparren met de andere klus-enthousiasten. Al zin om iets nieuws te maken? Lees dan hier vooral even verder over het ruime aanbod van de houtbewerkingsmachines die je bij de Openbare Werkplaats kunt gebruiken.

Ook is er veel aandacht om op een prettige, veilige en duurzame manier te kunnen werken. Zoveel mogelijk materialen die overblijven worden hergebruikt. Het grotere massieve afvalhout wordt bijvoorbeeld gebruikt om de houtkachel mee te stoken en zo de werkplaats wanneer nodig te verwarmen. Ook is er altijd toegang tot de kantine, waar je koffie en thee kunt zetten, kunt overleggen of napraten, lunchen en zelfs inspirerende artikelen door kunt lezen.

Voel je welkom om een kijkje te nemen op Cruquiusweg 78 in Amsterdam, zodat je zelf kunt zien en ervaren wat deze creatieve WerkPlaats voor jou kan betekenen! Eerst verder lezen? Hier vind je informatie over de werkplek prijzen en cursussen meubelmaken of houtbewerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*