rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Techniek: op Wereldreis

Wil je weten welke voorbereidingen voor een (verre) reis verstandig zijn? Hoe panne te voorkomen is en met welke beperkte aanwezige middelen je toch verder kan als het alsnog fout gaat tijdens jouw ‘expeditie’? Het hoeft niet een verre reis of heel exotisch vervoersmiddel te zijn. Neem je eigen voer- of vaartuig mee...

Meer informatie

Overig

Heb je vragen over (één van) deze cursus(sen)? Stel deze via het ‘Vragenformulier’.

Vergeet niet onze ‘Cursusvoorwaarden’ te lezen, daarin staan o.a. de details mbt. annulering.

Heb je niet kunnen vinden waar je naar zoekt, wil je direct aan de slag, heb je specifieke wensen of een groep vrienden waarmee je iets wil leren? Neem dan contact met ons op voor een cursus op maat.

Techniek op wereldreis (Cursuscode OWPTR1)

Wil je weten welke voorbereidingen voor een (verre) reis verstandig zijn? Hoe panne te voorkomen is en met welke beperkte aanwezige middelen je toch verder kan als het alsnog fout gaat tijdens jouw ‘expeditie’? Neem je eigen voer- of vaartuig mee om er eens kritisch samen naar te kijken. Je krijgt advies, tips en ondersteuning waar nodig. Zo bereid jij je nog beter voor en verklein je de kans op frustraties onderweg.

 • Doel: specifieke voorbereiding voor een verre reis.
 • Duur: 1 ochtend (3 uur) van 10 tot 13 uur.
 • Prijs: 125,- inclusief (103,- exclusief) BTW
 • Startdata:
  • zaterdag 15 december 2018
  • zaterdag 6 april 2019
  • zaterdag 29 juni 2019
 • Docent: Remco v/d Vecht
 • Groepsgrootte: 2 t/m 4 personen (2e persoon van zelfde voertuig halve prijs).
 • Machines: eigen voer- of vaartuig.
 • Bijzonderheden: exclusief materiaal.

Andere mogelijkheden

Naast de bovenstaande cursus, is het ook mogelijk een werkplek te huren en zelf aan de slag te gaan tegen het reguliere tarief per dagdeel of langere tijd te werken aan een ‘project’.

Vragen

Heb je vragen over (één van) deze cursussen?

Stel deze via het Vragenformulier.

Inschrijven

Wil je ook goed voorbereid op (wereld)reis?

Schrijf je in via het Inschrijvingsformulier. Je krijgt van ons dat een email dat we je inschrijving ontvangen hebben en vervolgens een bericht met de betaalgegevens.

Kan of wil je daar niet op wachten? Maak dan zo snel mogelijk het verschuldigde bedrag over op IBAN rekeningnummer NL14INGB0000700399 ten name van de Openbare Werkplaats, onder vermelding van de betreffende cursuscode en cursusdatum om je inschrijving definitief te maken. De volgorde van inschrijving wordt bepaald door de betaling!

Lees onze ‘Cursusvoorwaarden’

Heb je niet kunnen vinden waar je naar zoekt, wil je direct aan de slag, heb je specifieke wensen of een groep vrienden waarmee je iets wil leren? Neem dan contact met ons op voor een cursus op maat.

Ga terug naar ‘Cursusaanbod’

Cursus Autotechniek op wereldreis bij de Openbare Werkplaats Amsterdam