rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Meubelstofferen

Wil je leren ambachtelijk te stofferen, hoe je bijvoorbeeld de zitting van oude meubels herstelt en een nieuw uiterlijk geeft? Je gaat aan de slag met een krukje waarop je de basistechnieken van klassiek en modern stofferen oefent: je leert o.a. singels en krijn aanbrengen op de zitting van het...

Meer informatie

Overig

Heb je vragen over (één van) deze cursus(sen)? Stel deze via het ‘Vragenformulier’.

Vergeet niet onze ‘Cursusvoorwaarden’ te lezen, daarin staan o.a. de details mbt. annulering.

Heb je niet kunnen vinden waar je naar zoekt, wil je direct aan de slag, heb je specifieke wensen of een groep vrienden waarmee je iets wil leren? Neem dan contact met ons op voor een cursus op maat.

Cursus klassiek/modern meubelstofferen (Cursuscode OWPMS2)

Wil je leren ambachtelijk te stofferen, hoe je bijvoorbeeld de zitting van oude meubels herstelt en een nieuw uiterlijk geeft? Je gaat aan de slag met een krukje waarop je de basistechnieken van klassiek en modern stofferen oefent: je leert o.a. singels en krijn aanbrengen op de zitting van het krukje en vervolgens hoe je de bovenbekleding aanbrengt, in de juiste vorm en welke technieken je kunt gebruiken om het vast te zetten. Hiervoor mag je zelf de stof meenemen die je leuk vindt. Je zal merken dat het makkelijker lijkt dan het is, maar het door jou gestoffeerde krukje mag je mee naar huis nemen! kijk hier voor een impressie.

 

  • Doel: basisbeginselen leren van klassiek-modern meubelstofferen.
  • Duur: 6 avonden in 6 weken (6 x 3 uur) van 19.00 tot 22.00 uur.
  • Prijs: € 265,- inclusief btw (€ 219,- exclusief btw).
  • Startdata:
    • dinsdag 2 april 2019
  • Docent: Louelle van der Vlugt.
  • Groepsgrootte: 6 t/m 10 personen.
  • Machines: divers handgereedschap.
  • Bijzonderheden: inclusief materiaal (m.u.v. stof voor bekleding van het krukje).

Vragen

Heb je vragen over deze cursus?

Stel deze via het Vragenformulier.

Inschrijven

Wil je ook leren meubelstofferen?

Schrijf je in via het Inschrijvingsformulier. Je krijgt van ons dat een email dat we je inschrijving ontvangen hebben en vervolgens een bericht met de betaalgegevens.

Kan of wil je daar niet op wachten? Maak dan zo snel mogelijk het verschuldigde bedrag over op IBAN rekeningnummer NL14INGB0000700399 ten name van de Openbare Werkplaats, onder vermelding van de betreffende cursuscode en cursusdatum om je inschrijving definitief te maken. De volgorde van inschrijving wordt bepaald door de betaling!

Lees onze ‘Cursusvoorwaarden’

Heb je niet kunnen vinden waar je naar zoekt, wil je direct aan de slag, heb je specifieke wensen of een groep vrienden waarmee je iets wil leren? Neem dan contact met ons op voor een cursus op maat.

Ga terug naar ‘Cursusaanbod’

6D4AA1C9-FE5F-48C7-BCE1-0C2C1D422B8B

 

 

35C8B0B7-39DF-4653-9941-46AA007542E7