rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Klussen: Elektra

Wil je leren hoe je een complete huisinstallatie aanlegt? Wat bijvoorbeeld de functie is van een groepenkast of stroommeter? Je leert hoe je een elektrotechnische tekening lezen en een wandcontactdoos, wisselschakelaar, deurbel en (buiten)verlichting aanlegen volgens de huidige norm: NEN1010. Daarnaast leer je buizen aanleggen, draad trekken, lasverbindingen maken en natuurlijk...

Meer informatie

Overig

Heb je vragen over (één van) deze cursus(sen)? Stel deze via het ‘Vragenformulier’.

Vergeet niet onze ‘Cursusvoorwaarden’ te lezen, daarin staan o.a. de details mbt. annulering.

Heb je niet kunnen vinden waar je naar zoekt, wil je direct aan de slag, heb je specifieke wensen of een groep vrienden waarmee je iets wil leren? Neem dan contact met ons op voor een cursus op maat.

Elektra (Cursuscode OWPEL1)

Wil je leren hoe je een complete huisinstallatie aanlegt? Wat bijvoorbeeld de functie is van een groepenkast of stroommeter? Je leert hoe je een elektrotechnische tekening lezen en een wandcontactdoos, wisselschakelaar, deurbel en (buiten)verlichting aanlegen volgens de huidige norm: NEN1010. Daarnaast leer je buizen aanleggen, draad trekken, lasverbindingen maken en natuurlijk de theorie achter het ongrijpbare fenomeen dat elektra heet. Zo kan je veilig en vertrouwd thuis aan de slag en zelf kleine storingen lokaliseren en oplossen.

 • Doel: Veilig leren omgaan met wisselstroom (220V).
 • Duur: 5 avonden in 5 weken (5 x 3 uur) van 19.00 tot 22.00 uur.
 • Prijs: € 225,- inclusief btw (€ 186,- exclusief btw).
 •  Startdata:
  • maandag 19 november 2018 (vol)
  • dinsdag 15 januari 2019
  • maandag 6 mei 2019
 • Docent: Sjoerd Verweij.
 • Groepsgrootte: 7 t/m 10 personen.
 • Machines: divers handgereedschap.
 • Bijzonderheden: inclusief materiaal.

Vragen

Heb je vragen over deze cursus?

Stel deze via het ‘Vragenformulier’.

Inschrijven

Wil je ook de basis leren van werken met electra?

Schrijf je in via het Inschrijvingsformulier. Je krijgt van ons dat een email dat we je inschrijving ontvangen hebben en vervolgens een bericht met de betaalgegevens.

Kan of wil je daar niet op wachten? Maak dan zo snel mogelijk het verschuldigde bedrag over op IBAN rekeningnummer NL14INGB0000700399 ten name van de Openbare Werkplaats, onder vermelding van de betreffende cursuscode en cursusdatum om je inschrijving definitief te maken. De volgorde van inschrijving wordt bepaald door de betaling!

Lees onze ‘Cursusvoorwaarden’

Heb je niet kunnen vinden waar je naar zoekt, wil je direct aan de slag, heb je specifieke wensen of een groep vrienden waarmee je iets wil leren? Neem dan contact met ons op voor een cursus op maat.

Ga terug naar ‘Cursusaanbod’

Cursus Elektra OWP