rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Nieuw: Bedrijfstrainingen buiten de comfortzone

Organisaties en bedrijven die voor serieuze uitdagingen staan op het gebied van communicatie, kwaliteit en/of samenwerken, kunnen vanaf heden terecht bij de Openbare WerkPlaats. Hier geen post-its en powerpoints, maar hout en metaal. Geen rollenspellen en eindeloze discussies, maar écht de handen uit de mouwen.

 

Met een werkvloer van 1.000m2, professionele machines en een ruim aanbod van cursussen op het gebied van hout, metaal, techniek en doe-het-zelf, is de Openbare WerkPlaats de plek voor de maker. Aannemers, ontwerpers, kunstenaars en hobbyisten. Ze kunnen hier allemaal terecht.

 

Maar zij niet alleen! “Het doe-karakter van de WerkPlaats leent zich bij uitstek voor bedrijven en organisaties. Mensen die normaal gesproken vooral met hun hoofd bezig zijn, worden hier direct uit hun comfortzone gehaald.” aldus mede-eigenaar Stijn van den Ende. “Het is niet dat je niet hoeft na te denken, integendeel! Maar dat je wat je bedenkt ook meteen met je handen moet vormgeven, kan zeer confronterend zijn.”

 

Onder tijdsdruk praktisch aan de slag

In de professionele WerkPlaats gaan teams onder tijdsdruk aan de slag met een fysiek product voor een fictieve klant. Tijdens dit praktische proces ervaren en leren de deelnemers onder meer welke valkuilen er zijn en hoe ze daar uit kunnen blijven. Welke werkafspraken, communicatie, taakverdeling en kwaliteitsindicatoren écht helpen om een goed (eind)product te maken. En veronderstellingen direct praktisch te testen in plaats van er (te) lang over te praten.

 

Begeleiding door zeer ervaren trainers

Voor de begeleiding van de trainingen werkt de Openbare WerkPlaats samen met trainers Simen van der Goot en Wichert van Engelen.

 

‘Zin van de onzin scheiden’. ‘Weten wanneer het ene en wanneer het andere werkt’. Daarin is Simen van der Goot op zijn best. Zeker als hij mag werken aan concrete vraagstukken die zich lastig laten organiseren. Vraagstukken waar je niet gemakkelijk grip op krijgt. Bij (sociale) innovatie ligt zijn hart.

 

Wichert van Engelen maakt zelden gebruikt van de welbekende (project)-managementmethoden: hij verandert, soms wat onorthodox en ‘met een twist’. Met ruim twintig jaar ervaring in programma- en interim-management is geen probleem hem te gek.

 

Meer weten over de trainingen van de Openbare WerkPlaats? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel 06-53790888 of mail training@openbarewerkplaats.nl