rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Werkruimte

Je kunt bij de Openbare Werkplaats ook een eigen afgesloten werk-/atelierruimte huren, binnen de ring A10 en met gratis parkeergelegenheid. De ruimte bestaat uit een afsluitbaar deel van 28m2 op de begane grond, met verlichting en electra aansluitingen (220V en 380V) en een zolder/opslag van dezelfde afmetingen. Deze units worden verhuurd exclusief elektra en exclusief het gebruik van de machines in de Openbare WerkPlaats voor 400,- per maand bij huur langer dan 3 maanden (ex. BTW). Afkoop van werkplaats/machinegebruik is mogelijk voor 400,- per maand (ex. BTW). Je kunt de werkruimte grotendeels naar wens inrichten, afhankelijk van de huurperiode (vanaf 1 maand).
Ons doel is om vooral (startende) vakmensen en creatieven een eigen plek te bieden, die een meerwaarde zien in de huur van die eigen ruimte in combinatie met het gebruik van de faciliteiten van de Openbare WerkPlaats. Neem voor details contact op met ons.

Je kan natuurlijk ook bij ons beginnen met de huur van een werkbank per dagdeel of meervoud daarvan en als de klussen in grootte en/of regelmaat toenemen, overgaan op de huur van een 'eigen' werkruimte.

Openbare Werkplaats Amsterdam werkruimte