rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide

Nieuwe cursussen najaar 2017

Was de zomer…

…maar weer voorbij.

Dan begint ons nieuwe cursusseizoen namelijk weer!
Vanaf eind augustus starten weer vele leuke en leerzame cursussen bij ons in de WerkPlaats. Klik hier voor het aanbod.

We hebben nog een paar cursussen die voor de zomervakantieperiode worden aangeboden en waar nog wat plekken vrij zijn, dus als je niet kan wachten: Smeden (OWPSM1&2).

Vanaf september volgend jaar gaan we ook een aantal populaire cursussen in het Engels aanbieden. Mocht je iemand kennen die daar blij mee kan maken, laat hem of haar ons even mailen: Contact. Dan zullen we in juni, als die data bekent zijn, contact opnemen met die persoon.

Sluiting feestdagen voorjaar 2017

Om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat, nog even een herinnering. We zijn op de volgende dagen gesloten dit voorjaar:

-2e paasdag: maandag 17 april
-Koningsdag: donderdag 27 april
-Hemelvaart: donderdag 25 mei
-2e pinksterdag: maandag 5 juni.

11 maart open dag 24H Oost

Ook dit jaar koppelen wij onze open dag aan 24H Oost. Vorig jaar liep het storm in de WerkPlaats met de vele mensen die van de gelegenheid gebruik maakten om eens een blik te werpen bij al die activiteiten bij hun in (of uit) de buurt. Ben je vorig jaar niet geweest? Kom dan aanstaande zaterdag 11 maart tussen 12 en 16 uur bij ons langs aan de Cruquiusweg 78A tijdens je ontdekkingstocht en probeer gedurende één van onze miniworkshops smeden, lassen of houtdraaien of dit iets voor jou is. We hebben s’middags een pan soep op de houtkachel staan en hopelijk genoeg medewerkers om rondleidingen te geven. Inschrijven als gebruiker van de WerkPlaats kost die dag geen 25 maar 10,- (ex. BTW)

Nieuwe prijzen per 1 maart

Per 1 maart zullen wij na 4 jaar voor het eerst onze prijzen aanpassen. Om precies te zijn naar respectievelijk € 30,- per dagdeel voor een standaard werkplek en € 50,- per dagdeel voor een grote werkplek, beide exclusief BTW (dus afgerond 36,- en 60,- inclusief BTW). Daarvoor bieden wij intussen veel meer dan waar wij oorspronkelijk mee begonnen zijn. We zijn daarnaast ook nog druk bezig met onze uitbreiding: de metaalwerkplaats verhuist en wordt veel groter, een 2e formaatzaag komt er aan en een nieuwe ruimte voor 2 cursuslokalen worden voor de zomervakantie gerealiseerd.

Sluiting kerst 2016

Beste mensen,

Ook dit jaar zijn wij met de kerstvakantie gesloten. Om precies te zijn vanaf zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari.

Cursussen voorjaar 2017

De nieuwe cursussen voor de eerste helft van 2017 bij de Openbare WerkPlaats staan online.

Kijk hier voor het gehele aanbod.

Zomersluiting 2016

Ook deze zomer zijn we 2 weken dicht gedurende de zomervakantieperiode en wel van zaterdag 30 juli tot maandag 15 augustus. Voor en na die tijd is iedereen weer van harte welkom.

Sluiting voorjaar 2016

Ook wij vieren feest…

…en wel op 4 dagen.
Ook dit voorjaar staan er weer een hele rits aan nationale feestdagen op de rol. Wij doen daar deels aan mee en zijn daarom op de volgende dagen gesloten:

 

-2e Paasdag: maandag 28 maart

-Koningsdag: woensdag 27 april

-Hemelvaart: donderdag 5 mei

-2e Pinksterdag: maandag 16 mei.

 

Verder zien we je graag weer eens langskomen.

Tot ziens,
Remco & Stijn

Open dag

Zaterdag 13 februari is het weer zover, dan houden wij onze jaarlijkse open dag. Dit jaar doen we mee aan 24H Oost, een initiatief waarbij in een tijdsbestek van 24 uur, allerlei lokale initiatieven in Oost hun deuren openen voor publiek. Zo kan je in 24 uur heel veel beleven! Wij zullen tussen 12 en 16 uur diverse workshops lassen, smeden en houtdraaien geven. Je kan daar ter plaatse je voor aanmelden om mee te doen (tegen een kleine vergoeding) of gewoon komen kijken wat bij ons allemaal mogelijk is.

 

Kom dus gerust langs de 13e. Inschrijving als gebruiker van de WerkPlaats is die dag maar 10,- (ex BTW, ipv. de reguliere 25,-).

Kerstsluiting

Vanaf woensdag 23 december 2015 t/m zaterdag 2 januari 2016 is de Openbare WerkPlaats gesloten. Vanaf maandag 4 januari is iedereen weer welkom in de WerkPlaats of bij één van de 86 cursussen die we het komende half jaar aanbieden.